Activiteiten

 

Het is natuurlijk altijd leuk om te gaan wandelen met je hond. Het is niet alleen goed voor hun gezondheid maar ook voor socialisatie die honden hun hele leven nodig hebben.

Ook voor mensen die een Saarloos ‘in het echt’ willen zien of eens met ons kennis wilt maken is dit een mogelijkheid.

Ik vind het altijd leuk om op verschillende plekken andere honden(soorten)  te ontmoeten. Mede ook omdat het niet ‘saai’ voor mij of mijn honden word is dat de reden dat ik wandelingen plan op verschillende locaties.

Op zondag 19 november a.s organiseert de AVLS om 13.30 uur een een wandeling op het Holtingerveld in Drenthe (Let op: NIET toegangspoort Holtingerveld). Wij nodigen iedereen van harte uit hierbij aanwezig te zijn. Uiteraard zijn ook niet-leden welkom om gezellig mee te lopen. De wandeling zal circa anderhalf uur duren. Na afloop is er de mogelijkheid om gezamenlijk een consumptie voor eigen rekening te gebruiken in Theehuis ’t Hunebed.

We verzamelen om 13.30 uur aan het einde van de Schipslootweg (ter hoogte van nr 8) in Wapserveen. De honden kunnen aan het begin en aan het eind loslopen. Er zijn stukken waar de honden aangelijnd moeten worden. Iedereen is voor, tijdens en na de wandeling verantwoordelijk voor zijn/haar eigen hond. Wil je meedoen aan deze wandeling? Opgeven: miestraver@hotmail.com. Vermeld in deze mail het mobiele nummer waarop je bereikbaar bent op de dag van de wandeling. Mocht zich onverwacht een situatie voordoen waardoor de wandeling niet door kan gaan, dan kunnen wij je tijdig informeren.

 

IMG_9161

IMG_8072

IMG_6777

%d bloggers liken dit: