Pups Oona en Sam 7 weken

De pups van Oona en Sam zijn inmiddels alweer 7 weken oud. De tijd gaat zo gruwelijk hard en heb al moeite om aan volgende week te denken.
Dinsdag 19 juli vliegen de eerste 2 kleintjes uit.
Deze week gaan we naar de markt, school en zaterdag een uitje naar vrienden met een hele grote tuin, twee Saarlooswolfhonden en kippen. Wat zullen ze allemaal veel nieuwe dingen ontdekken.
Uitlaten is op deze leeftijd nog wel een dingetje. Alles onderweg is natuurlijk eng. En heel toevallig als ik dan met een pupje ga lopen (individueel) dan komt er ineens een rits fietsers of een auto met aanhanger voorbij… Maar ja, blijven oefenen, komt goed!
Het worden allemaal beste stuiterballetjes, nu beginnen ze de knoppen van kasten, bloempotten, krukjes en bloemen te ontdekken. En ze zijn zooooo lief als ze slapen, haha.

De puppy-pakketten staan bijna klaar. Altijd leuk om nieuwe eigenaren te kunnen verrassen. Ik doe altijd een informatie/fotoboekje in het pakket met alle nuttige informatie over de eerste tijd en toekomst met hun nieuwe huisgenoot. Daar zit weken werk in maar ik vind het o zo belangrijk.
Alle mensen weten inmiddels welke pup bij hun komt wonen en stuk voor stuk zijn ze in de wolken. Natuurlijk! Kan toch niet anders met die snoetjes?!

We hebben in eerste instantie ook nog wel wat zorgen om Luisa (bosbruintje) gehad. Toen zij 2 dagen na de rest haar oogjes had geopend leek het of zij niets zag. Haar zicht ontwikkelde in elk geval anders dan bij de andere. Maar na verloop van tijd lijkt er nu toch niets aan de hand. Voor ze zekerheid laat ik volgende week toch een oogspecialist naar haar kijken. Misschien kan zij hier meer over vertellen.
Door deze ontwikkeling heb ik nog niet verder gezocht naar een nieuw baasje voor haar. Mochten we uitsluitsel hebben gaan we alsnog op zoek naar het aller beste thuis wat er bestaat! Ze zit inmiddels al heel diep in mijn hart.