Beschuit met muisjes


4 weken zijn de pupjes van Oona en Taru alweer.
De bezoekjes beginnen te lopen en de meeste van de nieuwe pup-eigenaren hebben we al in het echt mogen ontmoeten. Dit ging eerst via Whatsapp beeld-telefoneren of Skype.
De   vlees maaltijden nemen toe en Oona regelt zelf hoe vaak  de kleintjes nu mogen drinken. Ze speelt meer met ze en laat gelukkig weer steeds vaker toe dat er pupjes even komen sabbelen. Echte drinkmaaltijden doen ze nog maar een paar keer per dag.
Abby komt steeds vaker kijken en zelfs heel af en toe probeert ze wat mee te spelen. Ze doet dit zo zacht. Eerlijk gezegd neemt dit bij mij een stuk spanning weg aangezien Abby niet de makkelijkste is met vreemde pups. Zij was zelf voor haar eigen kroost wel altijd super zorgzaam maar kon vaak andere (wel wat grotere) pups en pubers niet zo goed uit staan.
De werpkist is inmiddels afgebroken. En de pupjes  zijn ook voor het eerst naar buiten geweest. Het was weer een hele beleving en het kroos heeft weer aardig wat bij geleerd.

Ook dit keer weer een  leuk samenvattend filmpje van de afgelopen week.