Zijn het geen snoepjes?!

En weer zijn we een week verder.  Ik weet , het is cliché maar de tijd gaat heel hard.
Afgelopen week zijn de pups voor het eerst ontwormd. Dit was natuurlijk  niet heel leuk voor ze maar wel noodzakelijk.  Onze pupjes hadden geen wormpjes. Maar alle pupjes zijn vatbaar voor parasieten en wormen daarom is het van belang dit elke twee weken te doen als ze klein zijn.
Twee dagen daarna voor het eerst pens gegeten. Het ging erin als pap! Smullen voor hun maar ik ga er zowat van over mijn nek. Wat stinkt dat spul! Maar het is licht verteerbaar en lief voor de buikjes om te wennen aan vast voedsel dus ik heb het er wel voor over. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat na een  ontworming  de pups een probiotica krijgen om de balans in de darmen weer terug te krijgen.

Hierbij ook weer een  waanzinnig filmpje van de afgelopen week!!

Inmiddels zijn ook alle namen bekend en welke pup welke naam krijgt. Hier komen ze…

Pupje Rood – Look-O-Look

Pupje Bosbruin – Daim

Pupje Roze – Chupa Chups

Pupje Groen – Vicks

Pupje Paars – Wybert

Pupje Blauw – Rolo

Pupje Oranje – Skittles