9 maandenkeuring outcross F2 Abby x Volka

Op zondag 9 april was dan de 9 maandenkeuring van de F2 (2e generatie)  outcross Zwitserse Witte Herder Volka en Saarloos Wolfhond Abby.
De selectiecommissie was blij verrast met de goed gebouwde en vriendelijke honden met hun blije en trotse baasjes.
Robin van der Molen (Pixelpop) was er weer om prachtige foto’s te maken.
Het was een fijn weerzien van alle ‘pups’ die nu toch al ruim boven de 30 kilo zitten.
Zoals verwacht kwam Shanti er het meest Saarloos uit en kwamen Maylo en Shamwari op een gedeelde 2e plek mede vanwege hun wolfsmasker. Maar dan nog kan er een hoop gebeuren. De honden zijn nog niet uitgegroeid en dit is natuurlijk een momentopname.
Het was een prachtige dag met een hoop zon en gezelligheid. Ik ben enorm trots op alle honden met baasjes en natuurlijk misschien wel het meest op Abby, die heeft ze ten slotte van rekening op de wereld gezet (al zal dat haar een worst zijn 😉 ).
Op naar de volgende keuring van 18 maanden. Heb er nu al zin in en ben enorm nieuwsgierig wie van de pups uiteindelijk ingezet gaan worden voor de F3. Ik denk wel dat er eentje al duidelijk is maar we laten ons verrassen.

Shamwari: Outcross-keuring-F2-ZWHxSWH-Shamwari

Maylo: Outcross-keuring-F2-ZWHxSWH-Maylo
Drente: Outcross-keuring-F2-ZWHxSWH-Drente
Dex: Outcross-keuring-F2-ZWHxSWH-Dex
Moby: Outcross-keuring-F2-ZWHxSWH-Moby
Shanti:Outcross-keuring-F2-ZWHxSWH-Shanti