Warm

Het is warm. Dat zou heel veel van jullie niet ontgaan zijn.
Buiten is het 33 graden. Binnen in de werpkist 26… De pups waren vandaag erg onrustig door de warmte. Gelukkig ligt Abby op tijd bij haar kleintjes zodat ze kunnen drinken.
Mevrouw had vandaag wel besloten dat ze een nieuwe kuil ging graven in de tuin waar het vrouwtje niet zomaar bij kon. Dus elke keer als ze dan weer naar binnen wilde kon ik haar volledig oppoetsen omdat ze onder de natte grond zat. Ik moest haar op een gegeven moment wel even motiveren om toch maar weer eens naar binnen te komen. Haar kuil was waarschijnlijk veel koeler dus ik geef haar geen ongelijk.

De pupjes groeien goed. Het laatste pupje dat geboren werd had het de eerste dag nog wel een beetje moeilijk. Nou ja, moeilijk, ze is de lichtste van het stel en komt niet zo veel aan als de rest. Desalniettemin groeit ze ook al aardig met de rest mee.
Het 5e pupje (pupje geel) is een joekel van een jongen en blijft de andere in gewicht ver vooruit.

Ze drinken, slapen, plassen en poepen. En van alles heel veel 😉 Precies zoals het hoort.

Inmiddels zijn alle pupjes gereserveerd en zijn de eerste bezoekjes al gepland. Het word een drukke maar vooral een gezellige periode.

Wat ik jullie vooral niet wil onthouden zijn de filmpjes van de date van Abby en Volka.

Maar bovenal zit iedereen natuurlijk met smart te wachten op het geboortefilmpje. Ga er maar gerust even voor zitten het duurt even maar vind het al met al een zeer geslaagde compilatie geworden.
P.S. Het kan zijn dat deze filmpjes niet op de mobiel te bekijken zijn.
Ze zijn wel in Full-HD!

Morgen een stukje over Bio-sensor en daarbij wat foto’s van de pupjes.