Filmpjes!

IMG_2647

Met de nestreünie voor de boeg bedacht ik me dat ik nog 2 filmpjes had willen delen van de laatste 4 weken van de (inmiddels ruim 7 maanden oude) pups.

Dus bij deze filmpje tot 8 weken. Waarin natuurlijk veel gespeeld en ontdekt word. Maar ook grenzen worden meer opgezocht. We gaan op bezoek bij de buurtjes waar Lotus, de witte herder, woont en ook Teun, de Toller, en Guus komen spelen. Bij Lotus werd behoorlijk uitgeprobeerd hoever Joy kon gaan. Ziva was een stuk onderdaniger, continu bek-likken, en wist heel goed haar plek. Daar waar nodig was werd Guus, de witte kruising (iets x maltezer?), gecorrigeerd door Abby.

Daags daarna naar de markt geweest waar Ziva en Joy het ook heel goed deden.

In het volgende filmpje, en ook de laatste, gaan eerst Joy en op het laatst ook Ziva naar hun definitieve thuis. De laatste knuffel en smelt momenten. Ook toen Joy weg was werd er in eerste instantie uitvoerig geslapen maar ook intens gespeeld. Voer word ‘gedeeld’ met Iwan de kater en het geduld van Abby en Nessa worden erg op de proef gesteld.

Uiteindelijk was het dan allemaal over. Ik ben zo opgelucht dat ze goed terecht zijn gekomen en dat de beide gezinnen meer dan blij met de ‘kleintjes’ zijn.

Zaterdag 15 november (morgen) is de nestreünie en ik ben zo benieuwd hoe het met ze gaat.