Even voorstellen

De pupjes zijn nu 2 dagen oud. Het gaat erg goed. Ze groeien als kool. Alleen mijn nachten zijn erg kort. Ik slaap beneden naast de werpkist. Abby piept met de pupjes mee maar doet dan niks. Ik leg ze dan bij haar neer, dan is ze rustig en drinken de pups gretig. Maar toch veel zeker elk uur wakker.

Laat ik de pupjes even voorstellen:

Dit is Ziva, de eerstgeboren pup.

Ze is inmiddels 130 gram aangekomen en is samen met het laatste pupje even zwaar en altijd haantje de voorste. Ze neemt de beste tepel en drinkt zo snel mogelijk en gaat dan door naar de volgende.

Dit is Noor, de tweede in rij.

Ze is de kleinste van het stel maar ook zij is lekker aangekomen, al 90 gram. Afgelopen nacht had ze nog wat moeite met het vinden van de tepel maar met een beetje hulp had ze het zo door en is nu even gretig als de andere twee. Ik vind haar relatief donker van kleur. Ze trekt meer naar haar moeder toe en ligt vaak op haar poten of onder haar kop.

De laatste in de rij is Joy, het pupje van het filmpje uit het vorige verslag.

Zij is een tint roder dan Ziva en ook zij is flink aangekomen. Binnen 12 uur 40 gram en in het totaal 120 vanaf de geboorte.

Vanmorgen had ik een afspraak met de dierenarts gemaakt omdat Abby verhoging had en niet meer at. Ze dronk wel maar ik vond haar niet in haar hum. Nadat ze toch na een tijdje een ei, kaas en vlees met kwark had gegeten haar nog een keertje getemperatuurd en gelukkig was die weer goed gezakt. Ik blijf haar in de gaten houden en als het nodig is ben ik natuurlijk zo weer bij de dierenarts. Hopelijk is het niet nodig.

Er zijn nog geen gegadigden voor de meiden. Neem hier contact op als je geïnteresseerd bent in een pupje dan maken we snel een afspraak.