Rond in de zon

Vandaag even naar de markt geweest voor gerookte runderbotten. Abby was niet op haar gemak maar stond er ontspannender bij als anders. Ik gaf haar wat meer lijn zodat ze zelf een beetje afstand kon bepalen van alles dat wapperde.
Er kwam een vrouw naar me toe en vroeg of ze mocht aaien. Ik zei dat Abby soms wel gromt maar dat haar nieuwsgierigheid het wint van haar gereserveerdheid. Maar niets was minder waar. Ze ging gewoon tegen die vrouw aan staan. Helemaal op haar gemak liet ze zich aanhalen. Dit is zooo niet Abby. Wel leuk die zwangerschap, ze blijft me verbazen.
Thuis moest ik nog wel even het bot met de hand doorzagen en zaten beide honden kwijlend naast me. Het duurde even dus moesten ze geduld hebben. Daarna werd er gretig gekluift en gegromd als er kat of hond in de buurt kwam.

Hier verder nog meer foto’s van vandaag: