Tegenvaller

Viel het vandaag even tegen zeg! Vanmorgen moest ze weer voor een progesterontest….

We hadden de afspraak gemaakt dat ik samen met Sam bij Jan en Astrid zou blijven slapen. De spullen stonden al klaar toen de dierenartsassistente belde met de uitslag. Die was gedaald, helaas 8,5. Ze vertelde dat het om een gespleten loopsheid kon gaan. Het advies was om vandaag dan maar niet te dekken en morgen opnieuw te prikken.

Dus ik ga nu alle spullen weer uitpakken en hopen op morgen. Ik duim voor een betere uitslag.
En hopen dat Abby er niet te veel hinder van heeft. Vandaag had ze er echt geen zin in. Het is natuurlijk ook heel naar om in je te laten prikken. En dan maakt het niet uit of het een leuke dierenarts is die tijd voor je neemt en lief tegen je praat.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s